Hej Stockholm

Så var vi då framme i Stockholm. Ja vi kom ju redan igår men då var vi rätt så slitna. Bilresan gick faktiskt bra, inte så att det var det roligaste man gjort men helt klart godkänt. Vi var framme vid Markus lägenhet vid 7.30 så 14 timmar blev det i bilen. Vi stannade på natten och försökte sova några timmar. Markus väntade på oss med nybakat bröd och hade gömt paket till tjejerna i lägenheten.
Väldigt snällt. 
 
 
I paketen gömde sig målarböcker och jag och Fredde blev lätt stressade.
 
 
Efter att ha intagit frukost rullade vi ut de två små på balkongen, satte Elsa framför barntv och försökte oss på en timmes snabbvila. Vet inte om det direkt hjälpte men det var värt ett försök. Sen gav vi oss ut för att leta upp Hanna och Antes lägenhet. Det var väldigt nära och Hanna och Lova var hemma och bjöd oss på god soppa och sen hängde vi bara hemma hos dem hela torsdagen. Tjejerna lärde känna varandra och lekte bra.
 
Idag på morgonen åkte vi iväg till Barkaby. Vi övade på fem barn en stund innan. Lätt om en plätt!
 
 
Vi spenderade förmiddagen på lekland. Mycket populärt. 
 
 
 
 
 
 
Efter lunch gick vi i butiker någon timme. Blev inga outletfynd men några plagg till barnen. Sen gav vi oss av tillbaka till lägenheten och tjejerna smaskade lite mellis.
 
 
I kväll var vi bjudna på middag hos Markus. Det har nog något bättre namn men det var något sorts lamm som var marinerat i ankfett. Middagen flöt på rätt bra för att vara fem barn och fem vuxna i en liten lägenhet. 
 
Kvällen värd.
 
 
Vintipset.
 
 
Utsikten från lägenhet är över Friends Arena och jag kunde nog se Zlatan skymta där borta om jag tittade riktigt noga. Där nere i högra hörnet ser ni honom va?
 
 
Efter middagen packade vi ihop oss och gick tillbaka för att lägga alla barnen och se fotbollen hos Hanna och Andreas. Där bjöds vi på goda drinkar och det trevliga sällskapet fortsatte hela kvällen.
 
Bartendern Hanna.
 
 
 
Nour hon passade på att somna och mysa hos farbror när hon hade chansen.
 
 
Imorgon väntar Junibacken.

Kommentera inlägget här :