Glass i stora lass

Natten till idag har vi sovit som två krattor. Elsa drömmer och jag vet inte vilken sida jag ska ligga på. Lägg där till en massa toabesök så har man ju den perfekta natten. Men allt kan ju inte vara perfekt och dagen blev då betydligt bättre. Vi började morgonen med ett besök hos Appelrosarna innan vi lämnade av Elsa hos mormor där hon skulle vara ett par timmar.

Tjejerna lekte och bråkade:När vi lämnat Elsa åkte Fredde till Step in, (han har nämligen inte tänkt ligga bredvid mig i vassen i sommar) och jag satte mig i Gallerian och jobbade. Riktigt trevligt sitta där i ett hörn och dricka juice som ombyte till övervåningen. Innan det var tid att hämta Elsa igen åt vi lunch i Småstaden och även den obligatoriska kulglassen slank ner för mig. Jag har problem att äta varma saker just nu, det enda jag kan känna att jag faktiskt vill ha är hallonkräm med mjölk och glass. Men till middag fick jag faktiskt i mig ett par plättar så förhoppningsvis vänder det nu så jag kan ta del av morgondagens grillning. Fryst rå kyckling känns ändå inte jättefrestande.

Nu ikväll har vi badat innan denna tjej kastade in handduken.Åter till hockeyn och Lyxfällan.

En riktig toppendag!

Den här dagen har varit hur bra som helst. Inget ont och inga sammandragningar, så här hoppas jag det ska fortsätta. Elsa åkte till farmor och farfar igår och har sovit där och varit med farmor idag. Det gjorde att jag kunde jobba på morgonen, skönt att kunna göra det och inte alltid sitta eftermiddagar och kvällar. Vid lunch åkte jag in till stan och mötte upp Fredde för en lunch på Nodo. En glass blev det också innan det var tid att hämta Elsa och åka hem. Väl hemma tog vi oss en promenad hela familjen. Jag och Fenja drog en extrasväng så nu kan jag till och med påstå att jag motionerat. Det hör inte till vanligheterna!

Imorgon ser dagen ut att bli något liknande. Elsa ska till mormor några timmar.

Nu hoppar vi ur pyjjen och åker till Fam hus!

img_8564 (MMS)

Nu hoppar vi ur pyjjen och åker till Fam hus!