Den nya fina cykeln

Igår när Elsa borstade tänderna berättade vi att hon skulle få en ny cykel idag.
Gissa om hon gapade!
Däremot höll det på bli inställt imorse när humöret var under all kritik. Men vi tog oss iväg och bilturen tog oss till Biltema där den lila cykeln från datorn skulle finnas.

Förväntansfull tjej på väg.Väl framme var det väldigt viktigt att klappa björnarna.Sen hittade vi cykeln, som i verkligheten visade sig vara rosa. Men det gick ju lika bra det så vi slog till och begav oss hemåt igen. När vi kom hem fick vi besök av familjen Öhlund så vi gräddade våfflor som vi smaskade i oss ute på inglasningen.

Tjejerna lekte lite i lekrummet.

När dom åkt hemåt skruvades cykeln ihop och tiden var inne för första turen.Det gick alldeles utmärkt. Första fem minuterna tyckte hon dock att det var lite konstigt att man inte kunde cykla bakåt så som man kan på trehjulingen. Men sen gick allt av bara farten.Det var så kul att det blev riktigt jäkla tråkigt att gå in och äta middag.Men det är väl ett bra betyg. Efter köttförsås och spaghetti åkte Elsa hem med farmor och ska vara där imorgon. Traditioner är till för att följas. Cykeln, ja den följde såklart med och rykten säger att hon hade svårt att sluta trampa även där.

Nöjd över nya cykeln!

img_6543 (MMS)

Nöjd över nya cykeln!

Bruna och blå

Alltså det är kanske lite töntvarning, men satan i gatan så gulligt att matcha.
Nu är jag fast!Dom söta klänningarna köpte jag på Zara redan när Junie låg i magen och idag kom äntligen tillfället att klä dom likadant. Som jag sa, det här var inte sista gången.