Söndag

Idag har vi bara varit hemma och haft tråkigt. Väntade hem pappan på förmiddagen men han dök inte upp förrän efter 14 och då hade jag redan hunnit bli sur. Då blev det jobb för mig istället för handboll för att hinna det innan Fredde skulle åka och jobba. Men som tur var gick det jag hade panik för väldigt fort och smidigt eftersom jag är så smart så jag kunde se andra halvan av matchen. Sur var jag inte heller längre.

Elsa hon har blivit konstnär, riktigt fina tavlor kommer vi få i framtiden.I veckan är väl planerna ungefär som dom brukar vara. Men i morgon tänkte vi gå på öppen förskola här i byn istället för i stan. Sen blir det väl huset tisdag och onsdag. Leta baddräkt på torsdag och kanske ett bad på fredag. Vi får se. Kanske får man magsjuka.

Kul helg

För tredje gången denna januari drabbades huset av magsjukan i torsdags. Denna gång var det jag, igen. Jättetrevligt. Är hellre förkyld i åtta veckor än spyr en natt. Men nu är det ju så att man inte får välja. Ska man ha magsjuka en gång i veckan resten av graviditeten lär jag då inte gå upp mer än med Elsa iallafall.

Fredag blev alla dagens och kvällens planer inställda och Elsa fick åka till farmor och farfar för Fredde jobbar natt i helgen. Själv satt jag här hemma i soffan och åt chips och Ahlgrens bilar istället för att vara på Challenge och äta med ett gäng trevliga tjejer. Hade sett fram emot det då jag inte gör saker speciellt ofta, mitt sociala liv är ju inte direkt jättestort sen jag flyttade tillbaka till Piteå.

Idag vaknade jag då frisk och städade och tvättade allt jag kunde komma på att jag hade haft någon som helst kontakt med senaste dygnen. Spritade till och med ratten och växelspaken i bilen. Så nu luktar det sprit i hela huset. Tur det är lördag.

Elsa hämtades hem vid 15 och sedan dess har vi mest sett "bompa" och haft lördagsmys. Nu ska kvällen avslutas en trappa upp med lite jobb.

Lerbak hos farmor. Nu ska vi hem och ha lö...

img_3482 (MMS)

Lerbak hos farmor. Nu ska vi hem och ha lördagsmys med Fenja.