Äntligen sol

Bra väder har man ju inte haft sådär överdrivet av denna vinter. Men idag var en riktigt fin dag så efter lunch packade vi pulka och korv och drog ut. Tidigare på dagen var Elsa och Fredde på öppen förskola i kyrkan och jag jobbade. Här är vi på väg:Ben och Elsa:Emilia och Fredde grillar korv:Alltid lika glada Klara:Se upp i backen:Här vet jag inte riktigt vad dom gör:Hemväg i skoterpulkan, trötta tjejer:

Dagen

Idag gjorde vi en tripp till Luleå för att spana in bokrean. Det börjar bli en tradition här i familjen. Det blev hela 9 böcker för den sammanlagda summan av 129 kronor. Barnböcker alltså, själv hittade jag ingen. Kan även bero på att jag glömde bort att kolla åt mig själv. Fredde hittade som vanligt ett par kokböcker att fylla på i köksskåpen med. Vi åt även lunch och köpte ett tårtfat innan vi drog hem igen.

Nu blir det bilder.

Här äter Lilla My:En bild på lustiga familjen när vi just kommit hem. Den ena skitnödig och den andra redo för hockey:Då den gröna pottan gav dålig utdelning provade vi den rosa istället. Där nappade det bättre:Tom blev magen så vi gick för att fylla på med lite russin:Sen avslutade vissa av oss dagen med lite bompa innan välling och sängen:Nu ikväll är Fredde på hockey och Elsa sover sen länge. Själv har jag suttit med jobb men inväntar nu premiären av favoriten Lyxfällan.

Imorrn är det helg. Igen.

Vi är i Luleå på bokrean.

img_1895 (MMS)

Vi är i Luleå på bokrean.