Såja

Här har man inte suttit på ett tag, jag har varit helt däckad av influensan. Det har inte alls varit roligt. För att understryka hur dåligt jag mått kan jag säga att jag helt struntat i att både disktrasa och diskborste varit på helt fel ställe. Men nu börjar det vända. Idag har jag varit uppe hela dagen men är sliten som en räv.
 
Tisdagar är ju Elsas "sovahosfarmorochfarfardag" men igår gick hon helt oväntat med på att låta Junie prova på det. Hon ångrade sig såklart imorse men jag har sett till att hon fått göra så mycket kul man kan när vi båda är hängiga. Vi har då hunnit med att pygga pärlbrickor tre gånger, måla med vattenfärger, måla med kritor, se film, spela Ipad, bygga pussel, göra pannkaka och baka muffins. Puh! Men oj så mysigt att få ha henne hemma själv, det händer inte varje dag direkt. Sen är du ju verkligen lite att göra med en snart fyraåring och en bäbis. Saknar Junie och hennes vilda påhitt, saknar till och med hennes lite väl bestämda sida. Men om några timmar är det ju full rulle igen!
 
Avslutningsvis har jag fått ett I-landsproblem på halsen. Nour har börjat sova ännu bättre än tidigare och det blir liksom helt knas för köket. Hon somnar kring 22 och vill helst sova till 9.
 
 

Junie 18 månader

I veckan har Junie varit på sin 18-månaderskontroll. Hon är ju en rätt bestämd ung dam och vägrade såklart att både väga sig och mäta sig. Inga mutor i världen skulle få henne att sätta sig på vågen så det blev något av en tvångsmetod för att få till en vikt och en längd. Däremot tog hon glatt emot ett stick i benet. Puh!
 
Junie 18 månader:
 
Vikt: 11,6kg med blöja, tights och tröja
Längd: 83cm, men om hälarna var mot väggen det vet nog ingen
 
Självklart ska jag även skriva hit Elsas mått vid samma ålder:
 
Vikt: 10,9kg
Längd: 83cm
 
Junie har allt så dragit iväg lite på vikten. Det är mycket möjligt att det har att göra med mina mutor när jag ammar Nour. Men alla knep är bra knep.
 
 

11 veckor

Jag har tagit bilder på tjejerna när de är precis 11 veckor i samma klänning. Kul att se hur lika Elsa och Nour är och hur olik Junie var. Hon börjar ju bli mer lik Elsa nu än vad hon varit tidigare.
 
Elsa 11 veckor:
 
 
Junie 11 veckor:
 
 
Nour 11 veckor:
 
 
Dom är så gulliga att jag är rädd att äta upp dom till fredagsmyset!