Pluggis

Elsa funderar på skaffa glasögon, hon gillar pappas. Kanske blir nåt liknande.Snart ska vi se film. Låt den rätte komma in står för underhållningen. Jag hatar dock vampyrer och annat overkligt, men man får väl göra ett undantag.

Sitta själv, ja!

Nu kan Elsa sitta själv, men inte i evigheter, då händer små olyckor som skalle mot golv.

Det är dock inte därför hon bär mössa inomhus. Vi provade mössan hon fick när hon föddes av Tommy och Malin och äntligen hade huvudet kommit ikapp mössan.

Vi har även testat resevagnen.....jag passade på att berätta för henne att det bara gäller 5 dagar och då fick jag ett leende och hon verkar ändå sitta rätt bra. Det mindre bra är att det ska komma 7 mm nederbörd på tisdag och regnskydd som passar har vi inte. Men men....det ska nog gå bra med det till Happyn.Så nu ska bara allt tvättas och packas ner och glömmas innan vi är redo för en Londonvecka.

Söndagslördag

Idag gör vi inte mycket mer än gnäller över tröttheten. Jag och Elsa alltså.
Fredde är på sitt andra jobb. Jakten. Det är typ nästan mer än ett heltidsjobb. Nu låter det som jag klagar och idag stämmer det, jag är trött som en get och önskar att jag låg i sängen och att jägaren övade ålning på köksgolvet istället för mig. Nä man ska inte klaga, jag är glad att han har ett intresse som han älskar.

Elsa tog sig iallafall fyra ränder fram. (räknar i mattränder). Det såg inte vidare smidigt ut och hon lät arg som ett bi men tillslut fick hon tag i sin groda. Väldigt bra jobbat. Men det tog på krafterna så nu tar hon sig en välbehövlig lur i vagnen. Det är kanske nu jag ska ta en jag med men jag borde sätta mig och göra klart jobb som måste ordnas innan vi åker.

På tal om åka, så bär det av på måndag. Jag vet inte vad vi ska ha med....och jag vet inte hur vi ska ta oss till kallax....

Elsa har inte haft tid att ställa upp på bild idag så vi tar nåt gammalt istället. Här är hon typ 5 minuter gammal och väldans lik Paolo Roberto, som tur var sötade hon till sig det kommande dygnet.