Nours tur

Vi hade några koppfria dagar och även en hel dagisdag för tjejerna innan det i tisdagskväll var dax för Nour. Febrig och början till två prickar på kvällen och natten blev febrig. Onsdag morgon vabbade jag ett par timmar och sedan fick Nour vara med farmor och farfar. Under kvällen poppade det upp fler och fler och imorse vaknade hon upp som början på en salami. Stackarn, inte alls samma lätta form som Elsa hade. Nu väntar vi med spänning på när det ska slå till för Junie, förmodligen till helgen då hon är smittad av Elsa. Hade räknat ut att Nour skulle drabbas först för hon smittades på dagis för två veckor sedan. Jaja, det kunde ju vara värre än vattkoppor.
 
 
 
 
 

Familjen Jakt

Vi har varit ute och jagat harar idag hela familjen. 
 
 
 
Nour är en riktig latbulle och åkte mest på Freddes axlar.
 
 
 
 
 
Festis i väntan på att grilla korv.
 
 
 
Efter skogen var det bara hoppa i ballerinadressen och åka mot stan. Junie dansade, Fredde tränade och vi andra väntade hos farmor och farfar då vi var bjudna på middag.
 
Chokladsås till efterrätt var något som gick hem hos Nour som i princip slickade skålen.
 
 
Elsa skulle i motsats till Nour platsa på Nobelmiddagen.
 
 
Ny vecka imorgon, dagis/fritids stängt imorgon så jag och tjejerna är hemma. Sen blir det spännande att se när nästa tjej ska få prickar.

Storheden

Idag styrde vi trångbilen mot Boden för att direkt få vända igen då pappan i familjen är lite dålig på planera. Men vi tjejer var ju ändå mest intresserade av den kommande shoppingen så vinst för oss. Vi började självklart med leksaksaffären. Spanade och köpte presenter till Nour.
 
 
Elsa njöt av friheten av att äntligen vara smittfri.
 
 
Höjdpunkten är ju att prova igenom alla fordon.
 
 
Efter en sen lunch/tidig middag på Sibylla gav vi oss in på XXL. Där gick vi lös på innebandyprylar och kom hem med klubbor, bollar, mål och glasögon. Perfekt att kunna ha match i hallen.
 
 
 
Vad vore ett besök på Storheden utan att storhandla på Maxi, det fick avsluta vår tripp innan vi drog hem och hade lördagsmatch i hallen. Hemmavinst.