Badhuset

 
Vi har varit och badat denna söndag. Ja alla utom jag då som inte rymmer min kroppshydda i något badvänligt. Man kan väl inte påstå att Junie älskade det till att börja med. Knappt i slutet heller för den delen. Hon är nog rätt lik mig på den punkten. Grät och ropade efter mig och ville upp i stort sett hela tiden. Men Elsa hade skoj som alltid. Hon är som en fisk och det är bra.
 
Det var tänkt att det skulle komma lite bilder här nu på detta söndagsnöje. Men familjens datanörd har installerat något windows 8 på min dator och jag fattar absolut ingenting. Bilderna blir upp och ner och hit och dit och det stör mig. Så det får bli en annan dag.
 
 
 
 
 
 
 
 

Utelek

Vi cyklade/åkte bil upp till skolan i eftermiddag. Junie fick hål i sin stövel av den långa färden och gungade storgunga. Elsa klättrade i berg och sen blev det kallt och vi gick hem. Väl hemma fick vi ett pizzaerbjudande som vi gladeligen tackade ja till.

Lördag

Då var det lördag och jag är på väldigt dåligt humör. Men vi gjorde våfflor till lunch och åt på grodtallrikar som gjorde saken lite bättre. Nu ser vi Pippi på rymmen hela familjen och myser i soffan. Undra vem som blir less först.