Söndag

Idag har precis som igår varit en riktigt lugn dag. Men inte lika tråkig som gårdagen. Jag och Elsa vaknade vid 10 och gick upp och tittade på skidor i sackon. Där låg vi sen och väntade på att pappa skulle komma hem. Elsa hade precis somnat när han klev genom dörren. Han var sig lik, skjortan avig som alltid. =) Skönt att ha han hemma igen.Efter lunch kom mormor och morfar och hälsade på. Vi fick presenter från Gran Canaria. Tack!

Nu ikväll när bakispappan vaknat har vi ätit pizza och nu väntar en kväll i soffan.

Dagen i bilder

Här kommer min och gullapans lördag i bilder.

Här har vi just klivit upp och sitter i pyjje och leker. När pappa är borta får man ha leksaker överallt!Under tiden hittade jag en fluga i mitt kaffe.Efter lite välling lekte vi vidare. Nu har vi även fått av oss pyjjen.Man blir snabbt hungrig av att leka och här äter Elsa västkustgryta. Det mesta av grytan hamnar tyvärr inte i magen utan runt om i hela köket.Griseriet resulterar i kädbyte nr 3 för dagen. Leken fortsätter.Sen ska vi tvätta och det är rena rama nyårsrevyn för Elsa som sitter och tittar i 45 minuter.Det slutar dock som med allt. Smaka.Nu ska vi äta middag och ladda för Robinsonfinalen!

I morgon när vi vaknar får vi pappa tillbaka.

Veckan

Det blir inte så mycket tid till bloggande en sån vecka som denna så här kommer en liten uppdatering.

I onsdags var jag och Elsa på Familjens Hus på sångstund tillsammans med Anna, Liam, Verran och Lo. Efter det mötte vi upp Fredde som tog Elsa och jag gick och jobbade. Till middag blev vi bjudna till farmor och farfar på grekisk pytt. Efter det hem och mer jobb för mig.

Torsdag jobbade jag och Elsa var hemma med pappa.

Igår åkte vi in hela familjen på morgonen, Fredde skulle åka till Stockholm halv två så jag jobbade fram till dess och sen åkte jag och Elsa till Öjebyn för att premiärbada. Jag hatar att bada men så kul som hon hade får det nog bli bad minst två gånger i månaden iallafall. Vi hade sällskap av Anna, Liam, Verran, Lo, Carro, Leo, Hanna och Aline. Trevligt, men både jag och Elsa sov två timmar när vi kom hem. Kameran stannade kvar i omklädningsrummet men kom fram i slutet......

Trött tjej 1.Trött kille.
Trött tjej 2.