Status för dagen

Damen till vänster är snorigare än en snorig häst och haft en festlig natt med nattskräck. Valde prinsessklänning för att väga upp humöret.
Hostan i mitten är sliten av just all jäkla hosta och gnäller bara hon öppnar munnen. Även hon valde prinsesstema. Vi gör allt för en humörhöjare.
Höger är frisk, som alltid. Men sliten efter dålig nattsömn på grund av småsyskon och kör på nattlinne.
 
 

Tre Teletubbies

Imorse var det allt annat än enkelt att få tyst på tre galna ungar. Ingen fattade varför Fredde jobbat hela natten och skulle sova på dagen. Konstigt tyckte Elsa, varför undrade Junie och Nours kommentar; - Jag ska skrika och väcka pappa. Ingen lätt utmnaning alltså......
Kan bli knepigt med skift igen om den dagen kommer.
Men vid 11 hade jag tre halvklädda Teletubbies i köket som taggade till tusen väntade på farmor och farfar. De skulle få åka med till stugan och grilla korv och åka bob. Festligt!
 
 
Här hemma blev det en otroligt tyst dag. Vad gjorde man utan barn?
 

Fika på Trend

Efter en snorig, hostig och sömnlös natt åkte vi på café. Vi behövde fylla oss med godsaker helt enkelt.
Mysigt på Trend.
 
 
 
Innan hemfärd storhandlade vi och besökte Godishuset. Väl hemma lagade vi en utsökt lördagsmiddag innan vi vinkade av Fredde för nattjobb. Tjejerna smaskade i sig nyttigheter framför Koalabjörnar och somnade sedan som tre små grisar helt smärtfritt. Även natten var fullt fungerande. Tur. Inte lätt att klona sig när man är själv.
 
 
Man skulle kanske kunna säga att Norran vuxit ur babystolen.......