Lördag

Äntligen har vi en helg som inte är fylld till max med inplanerade aktiviteter. Vi började morgonen med att ta det lugnt och även om inte alla sover lika bra som Nour just nu funkar alltid mutor. Medan Nour sussade skönt till nästan nio mutade jag stortjejerna med förmodligen jättebesprutade vindruvor. 
 
Efter en gemensam kaosfrukost med ett oboyglas över Junie klädde vi hela gänget för att ge oss ut och cykla. Väl ute orkade inte Junie alls med och var superhängig så vi beslutade oss för att fara till stan en sväng bara vi två. Väldigt mysigt, hon fick välja sig två sommarplagg, vi fyndade vinteroveraller för nästa vinter och det vi åkte för, en skaloverall till Norris. Innan vi drog hem igen fick Junie välja lite fika.
 
 
Hemma bjöd vi resten av familjen på krämbullar och chokladbollar.
 
 
Sen packade vi oss i cykelvagnen och var ute någon timme. Elsa cyklade med Ronja och vi andra promenixade.
 
 
Shoppade lite kött inför kvällens grillning.
 
 
Nu ikväll har alla tre troll badat och nu sover dom sött i sina sängar. 

Finväder i Mars.

Vi har inte bara varit på bio idag utan även hunnit med att vara ute i det fina vädret ett par timmar.
 
 
 
 
 

Bio på mammadagen

Vi har varit till stan och sett Emil idag, bra betyg fick filmen av både Elsa och Junie. Nour hade vi lämnat av hos mormor då hon inte riktigt är känd för sin förmåga att sitta still. När filmen var slut var hon dock tillbaka med oss och vi blev bjudna på lunch i Småstaden. 
 
 
 
 
När alla plättar var uppätna gick vi en snabb sväng och kollade in lite sommarkläder. Hej och hå vilken fart det kan vara med tre tjejer lösa inne på HM. 
 
Nour träffade ett par vovvar.
 
 
Trapp, Tripp och Trull i full galopp.
 
 
På HM blev det inga fynd men vi hittade tre söta baddräkter inför kommande sommar.
Hur gulligt är det inte med tre stycken i storlekar efter varandra. Ja men massor!