Busfrö

Världens busigaste unge kan nog detta vara.
Tänk att Junie var yngre än vad Nour är nu när Norris föddes. Helt sjukt. 
 
 
 

Leos lekland

Denna lördag har vi spenderat i Luleå där vi började med lek på Leos. Jättekul tyckte alla och Nour älskade att springa runt på alla ytorna. Tyvärr även leka i bollhavet så nu väntar kanske en magsjuka.
 
 
Klätterapan Elsa.
 
 
Nour hade en passande klänning för bad i bollhav.
 
 
 
När vi lekt klart lunchade vi på Max innan vi gick i lite affärer. Jag shoppade upp ett presentkort och tjejerna fick underställ. Här har dom hittat roliga snurrstolar.
 
 
Man kan inte besöka Storheden utan att gå in på bästa leksaksaffären. Självklart kom vi inte ut med tom påse. Vi köpte hem deg och pärlor så vi har lite nytt att pyssla med. 
 
 
På hemvägen lämnade vi av Elsa och Junie hos mormor och morfar där de ska sova över. Det är premiär för Junie så jag hoppas det kommer gå bra för henne. Norris följde med oss hem och det gillades av henne att få vara själv. Hon festade till det lite på köksgolvet medan Fredde ordnade med middag. 
 
 
Annars har vi Mello på här i bakgrunden, jag sitter här och Fredde sover. Förhoppningsvis blir det strax en film. Dansk såklart. Se de danska filmerna, väl värda en titt. 
 

Alla mina hjärtans dag

Idag har tjejerna haft sin pappadag. En hemmadag för att få alla friska. När jag kom hem från jobbet dukade vi upp till mysmiddag och Elsa och Junie fick tulpaner. De blir gladare än Fredde. 
 
 
Sen gjorde jag i ordning deras fredagspåsar som dagen till ära var ett par prinsessväskor med lite smått och gott i. Norris fick nöja sig med en tomtepåse.
 
 
De blev mycket uppskattade och man kan säga att vi har en spara och en slösa. Junie hon äter som om det inte fanns någon morgondag medan Elsa sparar. Får jag tippa skulle jag tro att Nour kommer bli som Junie. Men vad vet jag. Det lär vi snart märka. 
 
 
Nu sover alla tre och snart vi med. Junie gör morgon alldeles för tidigt och brukar oftast vara på ett sjukt dåligt humör där på morgonkvisten.