Elsas önskelista till Tomten 2010

Så var då tiden inne för årets önskelista.

- En docka med namnet Lissi 36cm som rapar, skrattar och säger mamma-pappa. (Finns på Barnens Hus till ett pris av 199:-)

- Duplo (stort Lego)

- Snowracer

- Snöspade (39:- på Barnens Hus)

- 10-kort på Nimbys

- Böckerna "Olle och Ellen sjunger", finns olika som Bä bä vita lamm, En elefant balanserade, Björnen sover mm. (Hon har Ekorrn satt i granen)

Bra helg

Vi har haft en riktigt trevlig helg. Fredagkväll bakade vi goda pizzor i bagarstugan och sen gick vi hem till oss och tittade på Idol. Eller vi hade tvn på iallafall. Elsa var i högform och vägrade låta John Blund komma nära.

Lördag jobbade både jag och Fredde så Elsa hade farmor och farfar här på dagen. På kvällen var jag på tjejfest hos Jennie, väldigt trevligt. Lekte taxi in till stan där jag lämnade av tre glada tjejer. Sen väntade sängen.

Söndag igår och då åkte vi in till stan för att träffa Tomten. Elsa fick sig ett paket och sen fikade vi och åt oss en varmkorv. Innan hemfärd åt vi thaimat på Parkgatan. Vi åt alltså en hel del. Väl hemma åkte julpyntet fram så nu är det jul även i vårt hus.

Ja idag är det då måndag igen. Den började jag med en tripp in till stan för att äta frulle med Sara och hämta hem lite jobb. Efter lunch gick jag och Elsa tillsammans med Maria, Ville och Klara till Lina med barn uppe i Roknäs. Där fikade vi och lekte innan det var tid för hemgång.

Nu kan man ju undra var bilderna är och svaret är att det inte finns några.

Fredagspizza

Ikväll har vi hyrt bagarstugan för pizzabak. Jag har längtat hela veckan. För min del blir det en pizza med tacokryddad grillad kyckling, svamp, tomat, lök och ost. Hoppas det blir bra.

Sen blir det säkert att se Idol, det hör ju liksom till fredagarna.

Imorgon ska jag jobba i butiken och Fredde har tagit ett extrapass så det blir farmor och farfar för Elsa. Det blir det nästan alla helger fram till jul men jag tror inte det klagas från varken Elsa eller farmor/farfar.