Grandagen

De två friska tjejerna fick hänga med farmor och farfar på Grandagen idag. Jag missade Nours första ridtur. Hon vågade inte förra helgen men idag satte hon sig på hästen. Stora tjejen!
 
 
 
Elsa börjar bli van. Snart blir man säkert med Pålle.
 
 
De provade traktorer också.
 
 
Vad Junie gjorde, ja hon såg på Frost med mig. För sjuttioelfte gången denna vecka.

Skog och ny runda

Igår packade vi in alla snuviga näsor och drog till lingonskogen. Ett bra ställe för där finns inga andra människor att smitta ned. Sen hade vi väl någon förhoppning på att bacillerna skulle dö. Det hade dom dock inte gjort för på kvällen vaknar Junie och har spytt. Tillbaka på ruta ett. Nu är det bara jag och Nour kvar. Jag hoppas verkligen att jag ska slippa så jag kan jobba i veckan, har hur mycket som helst och är i stort behov av att få komma utanför huset. Håller tummar och tår.
 
 
Nour smaskar lingon.
 
 
 
Vi grillade korv och drack festis.
 
 
 
Fenja jagade harar.
 
 
En mysig utflykt men nu sitter man här framför Frost igen. Börjar kunna den filmen utantill.

Sjukt i vårt hus

Här har vi sjukstuga. Det hela startade natten till tisdag, jag hade iallafall turen att kunna jobba tisdag innan även jag blev däckad. Vi har hunnit med både magsjuka och feberförkylning under dessa dagar. Men idag känns det lite som det håller på att vända. Men så ska man väl aldrig säga. Inatt vaknar man säkert av ett otrevligt kräkljud från någons sovrum igen. Men håller tummarna det gör vi!