Grattis Farmor

Här vaknade vi upp med en superförkyld bäbis. Ja om man nu sovit något, inte blev det mycket av det med en snörvlande och hostande sovgranne. Stackars liten, det rinner ur både ögon och näsa. Dagens planer fick ställas in och det blev en vanlig hemmadag. Elsa blev väldans besviken att vi inte skulle åka och gratta farmor på födelsedagen så vi bjöd hit dom istället. Kanske ingen födelsedagsmiddag direkt, bjöd på den inplanerade broccolisoppan och chokladbollar till efterrätt.
Men kan man inte komma på kalaset får man bjuda hem kalaset.
 
 
Idag kan man verkligen kalla vår minsting för Snornour.
 
 
Nu sover alla tre och jag måste tjata och skriva att jag hoppas på en natt med bra sömn. Imorgon skiter vi i snor och åker på stan eller nåt. Jag behöver en akut klipptid. 

Tisdag

Dagisdag idag så jag, Junie och Nour har roat oss själva. Njutit av det fina vädret, gungat på gården, varit i lekparken och sovit hela natten. Mysig dag. Junie fyller förresten 26 månader. Hipp!
 
 
Elsa föreslog att dom skulle få äta kvällsmat i lekparken och det är väl klart att man kan få det. Fixade mackor och två mjölkglas och sen slurpade de i sig på en bänk. 
 
 
 Hoppas, hoppas, hoppas på en lika bra natt inatt. 
 

Fantastisk start på veckan

Hjälp vilken dag det har varit. Junie min mysiga Junie har varit som galen. Trampat på sin syster, puttat henne, väckt henne, kladdat mat på henne, ja listan kan fortsätta. Inte alltid lätt att vara mellansyrra. Extra jobbigt att behöva vaka över dem varenda sekund när man sovit i princip ingenting. Nour hade en dålig natt, ungefär lika dålig natt som Junie hade dag. När man inte trodde att det kunde bli värre så kom Elsa hem från farmor och farfar och blev på ett om det nu går ännu sämre humör vid läggning. 
Jodå det kryllar av myror också.
 
Den här gnälliga lilla tjejen hoppas jag ska sova bättre inatt.
 
 
Elsa och farmor hade plockat blåbär och gjort en paj som de hade med sig.
 
 
Ny dag imorgon, kan bara bli bättre.