Mina gamla plagg

Mamma har sparat nästan alla kläder jag hade när jag var liten. HM var tydligen på tapeten redan då, den rosa koftan som Elsa har nästan jämt är därifrån. Det är kul att klä hon i det man själv har haft en gång och dom flesta plaggen är fortfarande riktigt fina.

Denna fina klänning tex:Här i Hm-koftan:Bodyn som hon har på kortet vi skickade in i PT:Viktigt att inte glömma denna PIF-trosa!

Till Hanna

Här kommer receptet på pastan.

Lax
Räkor (sånna du tar med en spade direkt ur fysen på ICA)
Hummerfond (typ en hutt)
Dill
Vitt vin (typ en hutt av det också, men ett tips är att spara lite till maten oxå!)
Matlagningsgrädde (Till 4 pers typ 3 dl)
Spansk peppar (eller nåt annat rött å starkt)
Maizena eller vad det nu heter om du vill reda till det lite
Räkorna ska ploppas i sist annars blir dom sega som en disktrasa.
Sen kan man ju ha sparris till oxå!

Fredde tror att det var allt han hade i.

Man får önska lycka till! Men du brukar ju lyckas i köket =)

Jobbfredag

Idag har jag och Gnällelsa varit på stan, Elsa stannade hemma =). Vi blir båda gnälliga av att behöva kliva upp tidigt och 8.30 är på tok för tidigt för oss båda!  Vi lunchade med Märtha och Lisa och hämtade hem jobbgrejjer som jag behövde. Vi har även hunnit öva på bilamning inför stockholmsresan vilket går väldans bra. Men om vi åker på natten som vi tänkt lär det väl inte behövas.

Sen vi kom hem har Elsa sovit ute i sin vagn och jag jobbat, men jag tror hela tiden att nån ska komma å kidnappa henne, men helt plötsligt kom talkknappen på barnvakten till användning. Jag ropar ELSAAAA då och då och hon svarar genom att sparka lite, på så sätt hör jag att hon är kvar. kanske inte det ultimata för nån av oss....

 Här i tofflorna från Jokkmokks maknad. Det till vänster är hennes Räddis.