Valborg

Vi firade Valborg hos Stefan och Sara med grillning och ett besök nere vid brasan.

Detta var även dagen när ostkrokarna stod i fokus. Ostkroksmannen matade den ena ungen så han spydde och Junie så hon nu har bytt majskrokar mot ostkrokar.

Söndag

Idag började vi dagen med en cykeltur. Som alltid stannar vi till på olika platser för att göra olika saker. Som till exempel nere vid cykelvägen där det finns en liten bro. Den måste man ju gå över ett par gånger.Väl hemma gungade vi en stund.Sen lekte Elsa och Fenja någon lek jag inte riktigt förstod.Efter lunch fick vi besök av familjen Nilsson och då åt vi glass på inglasningen och tvättade undan vinteroverallerna. Herregud vad skönt att hänga undan dom!

Nu ska vi spela TP. Vinst till mig.

En lördag i Jävre

I lördags var vi hela dagen i Jävre. Farbror Markus är hemma från storstaden så det gäller att passa på. Men vi stannade rätt mycket längre än vad han var hemma men det är en annan femma. Vädret var bland det bättre detta år så vi började med att vara ute.

Elsa på skogspromenad med farfar.Tjejerna solar sig lite.När vi hade ätit grillade hamburgare såg två av oss på Pippi.Det bjöds på hallon.När kvällen var på intåg satte vi oss i bilen och rullade hemåt.