Badhuset

Tvätt av familjen inför nästa vecka.
 
 
 
 

En helg med Nour

Jag och Nour har haft lite egentid i helgen. Fredde har varit och jagat älg och Elsa och Junie har varit med farmor och farfar på stugan. Vi började helgen med att sparka till Ica för att köpa fredagsgodis. Fint höstväder.
 
 
 
 
 
Väl hemma igen bjöds det på plättar till Nour och sushi till mig. Efter att ha smaskat i sig godiset blev det att gå och lägga sig för den mindre av oss. Somnade otroligt nog direkt och jag tillbringade kvällen i soffan.
 
Lördagmorgon tog vi sovmorgon, det är ett gemensamt intresse jag och Nour har. Junie är helt och andra hållet,  extremt kvällstrött och extremt morgonpigg. Stackars henne. 
 
Efter frukost gick vi ut och cyklade, nu kan hon cykla utan stödhjul jättebra. Ett helt varv runt området blev det idag och längre hade fungerat men hon har inte direkt vett nog för trafikerade vägar. Rätt naturligt kanske då man bara är två år. Men till våren. Vi cyklade iallafall upp till skolan och lekte vid stenarna och lekplatsen.
 
 
Avslutade i inglasningen med mjölk och bulla innan vi gick in och slängde oss i soffan.
 
 
Mysigt att bara vara vi ibland.

Gallerians födelsedag

Hjälp vad tiden går. Gallerian fyller år idag och på många sätt känns det som hundra år sedan jag var stod där på öppningsdagen. Samtidigt känns det som ifjol. Konstigt det där med tiden. Vi åkte iallafall en sväng på stan när det ryktades popcorn och annat kul. Ryktet var kanske lite kryddat men popcorn och en rithörna fanns.
 
 
Innan handling på Ica köpte vi glass på Pressbyrån, två barn idag då Elsa var hos en kompis.
 
 
Vid glassinköpet träffade vi familjen Johansson och vi träffades sen igen på ICA där vi blev inbjudna på middag hos dom. Här sitter alla barnen och knaprar i sig varma vackor.
 
 
Det bjöds på dopp i poolen efter god chillimiddag.
 
 
Senare slocknade Junie och Nour i soffan.
 
 
Elsa på en puff i inglasningen.
 
 
Tack för en trevlig kväll alla inblandade.