Fredag

 
Oj vad veckorna går snabbt. Jag skulle vilja stanna tiden en stund men det är ju inte riktigt möjligt. Om en vecka blir Nour redan en hel månad, tänk då har hon säkert vuxit ur storlek 50. Oj så sorgligt! Ja, alltså det är ju såklart jättebra att hon växer som hon ska men det är ju bara så mysigt med en nyfödd i familjen. Speciellt såhär sista gången, jag börjar förstå dom där familjerna i Familjen annorlunda. Man blir verkligen beroende av bäbisar. Jag skulle vilja ha småbarn resten av livet. Men allt har ju sin tid.
 
Nu ska Elsa strax iväg på dagis, kortfredag idag. Sen när hon ska hämtas ska vi åka in mot stan. Ska trots mitt tidigare inlägg svänga förbi Dollarstore, men bara för att köpa hårspännen och snoddar. Sen ska Junie till läkaren. Vi har ju misstänkt tänder när hon haft så hög feber, men sen har vi upptäckt att hon inte smälter maten hon äter utan allt går bara rakt igenom henne och sånt ska tydligen kollas upp. Men hon är ju pigg och glad som vanligt så det är nog ingen större fara på taket. Hoppas jag.
 
 
 

Bankbesök

Idag gjorde Elsa sin första dag på dagis på tre veckor. Jag och Junie vi roade oss med att tvätta och Nour hon slappade i sin vagn. Efter lunch och vila packade vi vagnen och gick till banken som bjöd på julfika och fiskdamm. Farfar hämtade Elsa och sen var vi alla samlade. Tjejerna fiskade, fikade och gungade på trähästen. Kanske var det sista besöket vi gjorde hos farmor på jobbet.

Julpyssel

Håller på med en paketkalender till tjejerna och är som vanligt ute i sista minuten. Men nu är den målad och står så grön och grann i garaget. Imorrn ska den få lite mer färg och 24 krokar sen är det bara haka på paketen. Ville inte ha en massa skräp i paketen i år så Dollarstore har inte fått sig något besök. I år blir det trosor och strumpor som utgör största delen av det inslagna. Rumpor och fötter har nämligen vuxit en del så då tyckte jag det var en bra idé.