Besök av Sjögrens

En annan rolig händelse från sommarens semester var besöket av familjen Sjögren. Sist de var här var de ju en Arnqvist och en Sjögren och ingen liten Tilde. Det har alltså hänt lite saker sen sist. De rullade in här på Sporrevägen förra måndagen och stannade till onsdag. Första dagen var vi en sväng till Badhusparken för en fika och lite lekparkshäng.
 
 
 
Junie var en aning rädd för Tilde, vet inte riktigt varför men det kan bero på Tildes förtjusning över sin egna röst. Tilde däremot gillade Elsa som i sin tur hittade en favorit i Hanna.
 
Dag två hade vi ju hoppats på sol i stora lass men det kanske inte riktigt blev så. Men vi tog oss iallafall ner till Sandön en liten stund. Lunchade och plaskade lite innan de mörka molnen jagade hem oss.
 
 
 
På kvällen hade vi femkamp men det kanske bara var fyra grenar. Jag var såklart bäst i kubb men Ante vann hela skiten. Onsdagmorgon åt vi frulle tillsammans innan besökarna rullade vidare mot Tavelsjö. Men innan det så fick jag faktiskt Junie och Tilde att stå bredvid varandra 1 sekund. Ibland räcker det.
 
 
Vi ses nästa sommar!

Sista Juli

Idag kändes det som sista sommarvärmen så vi har varit ute hela dagen. Först hemma på gården och sen lunch på OK innan vi gick till stranden. Här solar tjejerna.
 
 
Elsa var lite mindre trotsig idag. Det tackar man för.
 
 
Här badar vi fötterna på Sandön.
 
 
När vi kom tilbaka hem igen kopplade vi på vattenspridaren som dom fått av farbror Markus.
 
 
 
Junie har sovit över tre timmar idag. Det är nytt sommarrekord!
 
 
Vi trodde ju att hon skulle få rakt hår men det visade sig vara en aning fel.
 
 
Nu har Elsa åkt till Jävre och jag har inte tänkt att jobba ikväll.
Fritid står på schemat efter 20.

Sommarlov

Man kan kalla denna lilla frånvaro för något sorts sommarlov. Inte för att vi ligger på latsidan direkt utan mer för att det är fullt upp med allt. Men tyvärr är detta vår sista vardag tillsammans på väldigt länge. Vi har iallafall gjort en himla massa skoj den senaste tiden.
 
För att börja med nåt så har vi varit på den årliga resan till Lycksele. Som vanligt väldigt mysigt om än inte vädret var av det varmare slaget. Kan inte minnas att ens jag brukar ha långkalsonger den 18 juli. Vi bodde i stugor på campingen och det blev en tur på djurparken både första och andra dagen.
 
Här kollar småtjejerna in getterna:
 
 
Elsa missade inte att rida.
 
 
Lunch bland björnarna.
 
 
Matar älgen.
 
 
Uppvärmning inför Pdol.
 
 
 
Dom här två åkte mest vagn.
 
 
Första kvällen åt vi på restaurang. Strips att dippa i grädde för Junie.
 
 
Fina lekparker på Ansia.
 
 
Dag två hoppade vi över djuren och hängde bara i leklandet.
 
 
Siri gillade nog studsmattorna bäst.
 
 
Hoppborg innan vi drog till Lycksele city för lunch och shopping på Åhléns.
 
 
Sista kvällen grillade vi utanför stugorna och när barnen sov spelade vi kubb. Jag vill därför avsluta detta inlägg med att be alla inblandade om ursäkt för min en aning dryga framtoning som tillkommer vid sådan aktivitet.