Brottning och besök

Denna tisdag har Junie och Nour varit på dagis och under tiden var Anna, Maj och Lisa här ett par timmar. När tjejerna kom hem var det en laddad Junie, brottning stod på schemat efter middagen. Men först käkade vi mellis.
 
 
 
Sedan hängde vi lite över vagnen. Intresset har dock svalnat men hon får fortfarande väldans mycket uppmärksamhet vår minsta lillasyster. Speciellt av Nour. 
 
 
Nour hon byggde lite pussel.
 
 
Sedan drog Fredde, Elsa och Junie så äntligen iväg på Junies första brottningsträning. Nour hon pysslade under tiden här hemma med mig och Iben.
 
 
Hem kom en väldigt stolt och lycklig tjej som tränat hårt i 90 minuter, armhävningar, upphopp, situps och såklart brottats. Hade aldrig tippat på att just Junie skulle börja med en sådan sport. Men kul att hon hittat något hon gillar. Dock känns det lite väl hårt med tre timmars brottning varje vecka. Vi får försöka styra henne till att bara träna tisdagar men det kan nog bli knepigt så laddad som hon är.
 
 

Ny vecka

Måndag och ny vecka. Jag börjar komma in i föräldraledigheten. Det är hur mysigt som helst. Denna sista gång ska jag vara hemma läääänge. Inte kasta bort några dagar. Är fortfarande på Junie så det gäller att ta dem i vår sommar för till hösten börjar även hon skolan. Sjukt. 


Nog om det. Vi har hunnit med att skicka Elsa till bussen och har fortfarande morgonmys här hemma. Snart ska vi klä oss, Nour vill gå en promenad med Iben runt kvarteret. 


Isbanepremiär

Idag har vi gjort premiär på isbanan. Jag och Iben hoppade av i stan för lite inköp medan de andra drog ner direkt. Sedan promenerade jag min längsta sträcka sedan snittet och mötte upp gänget.
 
 
 
 
 
 
 
Sedan åkte vi hem till farmor och farfar och blev bjudna på palt. Elsa och Junie ville ha tre glassar till efterrätt så vi sa att javisst, äter ni tre paltar så får ni tre glassar. Mammaarvet gjorde ju såklart att de åt tre paltar. 
 
 
Så glasss i stora lass blev det. Nour nöjde sig dock med en så för henne blev det en glass.