Adjö måndag

Då var denna dag slut, gör inte så mycket då den varit extremt uttråkande och bedrövlig. Jag har både fått ont i halsen och misslyckats med att koka ris i påse. Riktigt illa alltså.

Elsa har haft det bättre tror jag, hon har fått se på Kenodragningen och slukat ett par flaskor Nan. Hon har tyvärr fått ett beroende, bättre än sprit och droger men ändå ett beroende och det heter Nan. Hon fullkomligt älskar den drycken. Hon är kräsen som en anka, eller som Fredde säger, lika kräsen som jag. Sen magsjukan har det varit extremt svårt att få henne att äta burkmat igen. Men lurig som jag är så tar jag lite söt mangopuré på skeden och hippsvipps går det lite bättre. Hon är som jag där med sägs det, gillar sötsaker. Nog om det annars tappar vi nog Jenny som läsare skulle jag tro =).

Vikten har hon då återhämtat:Här är dagens höjdpunkt, Keno:Imorgon ska vi på Familjens hus och sjunga en snutt med grabben från stan.

Måndag

Söndagskvällen blev inte som planerat, satte mig med faktureringen istället för soffmys. Insåg att den skulle bli svår att hinna idag eftersom Fredde jobbar dag.

Idag klev vi inte ur sängen förrän halv elva. Har precis varit på en väldans snöig promenad, var svårt ta sig fram och under snön var det halt som satan. Tur man har en rullator att hålla i. Elsa stannade kvar ute och bygger snögubbar för fulla muggar.
Eller så sover hon i vagnen.Snart kanske hon vuxit till sig och kan börja ta sig fram med sina stadiga ben.

Skyltsöndag

Herrans massa folk på stan idag, eller det vet jag väl inte, men vi har då haft riktigt mycket folk på jobbet. Nu ikväll blir det nog inte mycket annat än se på fotboll och äta bilar i soffan. Det är vad vi orkar med.
Elsa håller låda, sprutar spott och låter som en kulspruta. Det är veckans grej!

En annan sak som är på tapeten är att ha tutten åt fel håll, tydligen godare så.Man vänder på den och hon vänder tillbaka.

Jag har förresten fått världens bästa mobil av världens bästa sambo, en Samsung Spica. Den har allt man kan behöva. Som en liten dator. Tack, tack, tack!