Gott nytt 2011

Sista dagen är här, ja för detta år då. Vi har inte tänkt dö ikväll. Nog för att man kan tro att det är planen om man kollar in bomberna som står i trappen.

Vi ligger bra till inför kvällens bjudning här hemma. Det mesta av maten fixade vi sent igår kväll och idag är huset städat och fixat. Så nu önskar vi alla ett Gott nytt 2011!

Årets sista bilder får bli från dagens bad. Naket och bra, perfekt för den som vill störa sig på något. =)Tjejdag

Jag och Elsa har haft en tjejdag idag. Efter lunch åkte vi in till stan i hopp om att träffa Katja men där fick vi inget svar så då lunchade Elsa med mormor istället. Plättar stod på menyn. Om haklappen ser lite udda ut så säger jag bara att man tager vad man haver. Man får aldrig göra sig uppställd!Sen åkte vi vidare till Jenny där vi fikade och lärde oss namnen på svåra gubbar.Att åka hem redan kändes obra så därefter drog vi till farmor och farfar en stund. Där hoppade det fram en festis ur garderoben som slank ner i strupen på törstig tjej tillsammans med en mandarin.Man blir lätt nödig av allt man stoppar i magen.Men det visade sig vara falskt alarm!Så då stoppade vi i oss en kaka till innan vi hoppade i byxorna och åkte hem.Nu är vi åter hemma och hälften av oss sover.

Tisdag

Idag började vi dagen med att ligga kvar så länge vi kunde i sängen. Väl uppe klädde vi oss i finskor till pyjamasen. Riktigt läckert och framförallt riktigt fotriktigt med klack!Sen åkte vi in till stan. Lunchade på Nodo och köpte på oss ett par nya bodys. Sen bar det av mot djupviken på 2-årskalas hos Ronja. Där åt vi Maxmat och fikade tårta innan det bar av hem i kylan. Helt galet kallt och imorgon hoppas vi vädergubben har fel så vi kan vara ute och åka bob.

Nu ska vi göra ett nytt försök att se klart The Town.

Jo just det, vi vill även gratta Ante som fyller 29år och Sara och Fredrik som äntligen fått sin lilla kille !