Karuseller

Igår hade vi en heldag på stan. Först hängde vi med mormor och morfar. Världens regnoväder drog in just när vi kom men vi passade på att luncha då och sen sken solen igen. Tjejerna fick karuseller och lotter och var så nöjda.

Även pappan åkte karusell. Nour var missnöjd över att hon inte hade längden inne.

Vi åt även god glass och slush innan det var dags för Dolly style. Tyvärr blev det bara tårar där då ingen såg varken Polly, Holly eller Dolly. Men säg det som inte går att lösa med en godisrem.

Dansar och ler

Idag åkte vi in till stan hela gänget då vi ändå skulle handla och köpa mer färg. Hade tänkt se någon slags invigning men den missade vi då totalt. Men lite bikinishopping inför Florida för de små och munkar blev det i alla fall.

Vi träffade på farmor och farfar och tjejerna övertalade dem till att få spela chokladhjulet. Vinsten uteblev tyvärr. Men vi ska nog hinna vinna något under helgen.

Jävre

Vi har spenderat dagen i Jävre. Mycket trevligt med standbad och sol. Här hemma har det tydligen varit regn och åska. Hann dock njuta lite av regnet och mullret medan övervåningen fick sig ett varv färg.