Helgen

Helgen kom och gick i rasande fart som vanligt. I lördags tog jag med mig Junie till stan för att träffa Ida och hennes Isabell. De skulle till Luleå men hoppade av i Piteå så att vi skulle hinna ses. Jättemysigt. Sist vi sågs var Junie en månad så det var ett bra tag sedan. Vi lunchade i Gallerian och gick i lite butiker inann det var dags för oss att åka vidare mot Jävre för kräftfest och dom att ta bussen.
 
 
Väl i Jävre tinade vi kräftor, bakade kladdkaka och fixade lite för kalaset. Lite senare kom besöket och vi satt ute på inglasningen hela kvällen. Barnen lekte både ute och inne och både Elsa och Junie var uppe till strax innan tolv då vi alla gick till sängs. Killarna skulle nämligen upp och jaga.
 
 
Söndagen tog vi tjejer det bara lugnt i stugan innan vi städade upp och åkte hemåt.
Hemma satte vi genast igång med lite städning och tjejerna pysslade.
 
 
Det var enormt gnälligt av denna triss men som tur var fick vi besök av Tommy, Malin och Olle de sista långa timmarna innan läggning. Visst kan det vara kul för dom att vara uppe längre ibland men det är faktiskt inte roligt för någon dagen efter.
 

Fina fredag

Fredag hela veckan hade man ju gärna haft. Det är en sån mysig veckodag. Elsa och Junie har varit på dagis fram till lunch och sen har vi varit här hemma och pysslat på. De har nästan lyssnat bra idag. Så pass bra att jag tyckte det var en tokbra idé att börja städa bastu och dusch med alla vakna. Vi tog oss igenom uppgiften men någon smakade på skurvattnet och någon annan badade nästan i det och jag själv blev varmare än bastun någonsin kommer bli. Senare kom farmor och farfar hit och var med tjejerna en stund medan jag åkte till Anna och tömde deras garage på ett bord som numera står på vår övervåning. Kommer bli jättebra tillsammans med de här snygga stolarna som jag klädde om här på kvällskvisten i vinterpäls. 
 
 
Imorgon är det mycket skoj på gång. Först ska jag in till stan och luncha med en gammal pluggvän som kommer upp från Umeå. Ska bli så kul, saknar verkligen alla från pluggtiden men de närmaste veckorna ska jag faktiskt få  träffa flera stycken. Hur kul som helst! 
Direkt efter åker vi ut till Jävre för kräftskiva, vi har bjudit ut mina syskon och Elsa är så glad över att få träffa sina kusiner. Tur det finns folk som kommer när man bjuder in. 
 

Färdigdansat för i veckan

Det gick bra att få med sig hela barnaskaran till dansen. Vi var som vanligt i god tid så alla tre fick springa/krypa runt i lokalen innan det började. Elsa älskar det och vill helst att det ska vara varje dag. 
 
Danstjejen
 
 
Till Junie hade jag med ett pussel.
 
 
Efteråt blev det Big Boy med den andra dansfamiljen.