Stadsfesten

Det finns ju som alla vet inga dåliga väder så efter lite övervägande packade vi in oss i bilen idag och drog ner till Skellefteå. Där är det denna helg festival och det kunde vi ju inte missa bara för ösregn. Vi hade redan pratat om att Elsa skulle få träffa både Smurfen och Byggare Bob och minnet hade då inte regnat bort. Efter vägen kom vi fram till att Junie skulle få stanna hos farmor och farfar så vi gjorde ett stopp där med henne.
 
Vi hade kläder efter väder.
 
 
Smurfen såg lite blöt ut om tassarna.
 
 
Vad gör man inte. Här åker vi larven, Jag, Elsa och Ida.
 
 
Sen tog kusinerna sig en åktur i kaffekopparna.
 
 
Är det festival så är det. Darin tittade vi på lite snabbt.
 
 
Vi träffade Byggare Bob som lovat.
 
 
Det var en mysig dag trots pissväder. Kul att kunna göra något själva med bara Elsa. Vi shoppade även lite på Åhléns och åt lunch på Subway. Man måste passa på med sånt som inte finns i vår stad.
Innan hemresa köpte vi en svindyr gasballong och sen bar det av hemåt.
 
 
Nu sover Elsa nöjd i sin nya tigerpyjamas, likadan som Ronja. Junie småpratar från sin säng och vi ska äta grillat och se en film.

Fredag

Natten blev så mycket sämre än jag trodde igår. Men nog om det. Nu har Elsa sommarlov!
Vi har varit inne i stan nu ikväll tillsammans med Anna, Ubbe, Ronja och Siri. Lite fotboll, shopping, middag på Adana och sen avslutade vi med att se invigningsparaden av Piteå summer games.
 
 
 
 
Imorgon åker vi till Skellefteå och Stadsfesten om vädersidorna har fel.
 

Torsdag

Känner på mig att det kommer bli en jobbig natt. Junie har fått den där jobbiga hostan igen och jag har fått foglossning! Tror jag, har ingen aning hur det ska kännas men jävlar vad jag har ont i skinkorna och svårt att gå på kvällarna. Att med skinksmärta ta sig upp låt oss säga ca 22 gånger för att stoppa i tutten är mindre bekvämt. Fredde som börjat med Lchf tror att det är lösning på alla världens problem och krämpor och hävdar till och med att jag borde prova mot just foglossning. Han blir lätt extrem när han får för sig saker.....
Men jag testade faktiskt till både frukost och lunch. Men köttfärsbiffar till middag utan potatis kändes lite lent och när jag kom på mig själv att va och tjuva potatis från Junies tallrik hämtade jag faktiskt mig en egen.
 
Det var nog allt för idag det. Imorgon är en stor dag på många sätt. Elsa går sin allra sista dag på Helmers och har nu sommarlov i fem veckor och Fredde får semester i fyra. Jag är avis, fatta fyra veckor helt ledigt. Det vore en dröm att kunna stänga dörren till kontoret och inte öppna den förrän i augusti.
 
Drömma får jag försöka göra nu. Om det hinns med mellan alla tutteinstoppningar.