Valborg

Imorse på jobbet kom jag på att vi är fyra stycken i familjen som inte har giltiga pass. Lite stressande med många röda dagar innan vi reser om två veckor.  Så vi fick ta tag i saken när jag slutat. Gick ovanligt smidigt, inte alls som förra gången när vi inte hade en aning om när Junie är född. Nu hade vi "bara" problem med Nours fyra sista och lyckades faktiskt få det rätt på första försöket.  Inte illa.
Så nu har vi snart alla pass i samma efternamn. 
 
 
Ikväll cyklade vi ner till Sandön för att kolla på majbrasan. Isande kallt så där blev vi inte så länge. Vi såg brasan tändas och minglade lite bland dagiskompisar innan vi cyklade hem igen. Köpte mig en cykel idag så nu ska det cyklas i sommar. Nu sover alla här och klockan är knappt halv tio. Bara göra detsamma.
 
 
 
 
Imorgon ska vi på 60-årskalas hos mormor.

Kalas hos Pippi

Idag har vi varit förbi på Pippi Långstrumps kalas på Barnens Land. Hon bjöd på tårta och presenter till alla barn. Själv var hon tyvärr i Söderhavet så Nour var en gnutta besviken.
 
 
 
Men turligt nog hade hon lämnat kvar Lilla gubben så vi passade på att ta en tur.
 
 
 
 
Efter kalas drog vi och handlade, middagsgäster i form av Anna, Ubbe, Ronja och Siri väntas. Ska bli jättekul då tjejerna inte setts på ett halvår. När man talar om trollen så står de utanför.....

Mammadagen

Här provar vi sommarkläder idag. Årets tema är vilda djur.
 
 
Provar också igenom alla skor som pappan stör sig på. Klart man ska ha många skor!
 
 
Hittade några par som kommer kunna gå i arv denna sommar.