Besök av Sjögrens

En annan rolig händelse från sommarens semester var besöket av familjen Sjögren. Sist de var här var de ju en Arnqvist och en Sjögren och ingen liten Tilde. Det har alltså hänt lite saker sen sist. De rullade in här på Sporrevägen förra måndagen och stannade till onsdag. Första dagen var vi en sväng till Badhusparken för en fika och lite lekparkshäng.
 
 
 
Junie var en aning rädd för Tilde, vet inte riktigt varför men det kan bero på Tildes förtjusning över sin egna röst. Tilde däremot gillade Elsa som i sin tur hittade en favorit i Hanna.
 
Dag två hade vi ju hoppats på sol i stora lass men det kanske inte riktigt blev så. Men vi tog oss iallafall ner till Sandön en liten stund. Lunchade och plaskade lite innan de mörka molnen jagade hem oss.
 
 
 
På kvällen hade vi femkamp men det kanske bara var fyra grenar. Jag var såklart bäst i kubb men Ante vann hela skiten. Onsdagmorgon åt vi frulle tillsammans innan besökarna rullade vidare mot Tavelsjö. Men innan det så fick jag faktiskt Junie och Tilde att stå bredvid varandra 1 sekund. Ibland räcker det.
 
 
Vi ses nästa sommar!

Kommentarer :

#1: Hanna

Fin sista bild på tjejerna! Tack för mycket trevliga dagar! Men vi ses ju innan nästa sommar, ni kommer ju ner och hälsar på.

skriven

Kommentera inlägget här :