Fredag den 13:e

Ja här hemma fortsätter sjukstugan. Elsa har fortfarande inte varit på skolan efter jullovet. Febern kommer tillbaka varje kväll. För att festa till det ännu mer så fick Nour magsjuka i onsdags så hon har varit hos farmor och farfar i karantän sedan dess. Hoppas verkligen att övriga slipper, jag känner inte för att spy med nyss uppsprättad mage.
 
Annars har vi haft hembesök av BVC idag, vi hade inte tagit oss över 3kg men väl 2970g. Vad värre är att Iben efter besöket var svår att väcka, slö och inte alls sugen på någon mat. Så vi fick packa in familjen i bilen, lämna de stora barnen hos farmor med varsin chipspåse i handen och dra på akuten. Väl där var hon fortsatt slapp och läkaren skickade oss vidare till Sunderbyn. 
 
 
Efter mycket väntan, något stick i lilla foten och kontroll av barnläkaren fick hon i sig lite mat och kvicknade till. Väldigt skönt och vi fick alla tre vända hemåt igen. Farmor och farfar hade åkt hit med tjejerna och nattat dem. Mycket snällt. 
 
 
Vi tog även en vikt efter slurken hon ätit och för första gången sedan hon tittade ut var vikten över 3kg. Det var knappt men ändå 3020g. Nu hoppas vi det vänder med alla sjukdomar. 

Kommentera inlägget här :