Påskhelgen

Vi har haft en riktigt fin påskhelg. Lediga allihopa från onsdag till imorgon. Började skärtorsdagen med ett biobesök för Elsa och Junie. Det var premiär för Junie och hon satt som klistrad. Sen att det visades just Pippi var nog extra skoj för henne som är en Långstrumpälskare. Vi handlade sedan och åkte hemåt för ett par timmars utelek. Medan tjejerna lekte ute hade påskharen varit här och lämnat ägg. Elsas kommentar på innehållet var lysande: -"Men mamma, tänk att Tomten visste att jag ville ha ett fespö!"
Tomte eller hare, vem bryr sig liksom.
 
Fredag morgon klev vi direkt från sängen in i bilen och åkte ut till Jävre. Där började vi med frukost på inglasningen innan vi klädde oss och begav oss ut på isen. Det blåste lite väl mycket för att jag skulle känna mig trygg med mina mjölkbröst efter mjölkstockning på Gran Canaria, men de andra skidade och åkte rattkälke.
 
 
 
 
 
 
Vi stannade och sov över och på kvällen delade vi upp oss i två stugor. Ett gäng såg hockey och det andra danskjolar. Kanske inte behöver säga vilka som gjorde vad.
Alltså Elsas första tjejkväll!
Lördag morgon hann vi med en frukost och lite utelek innan vi åkte hemåt för att förbereda kvällens middag. Vi fick besök av Tommy, Malin, Olle, Stefan, Sara, Ben och Emilia och hade jättetrevligt.
 
Idag har vi varit på en snabb pimpling på isen och sen hängt utanför Stefan och Saras hus och grillat.
Finvädret lär fortsätta så imorgon ska inglasningen städas, det ska byggas ett utelekland på baksidan och mormor och morfar ska hälsa på.
 

Bamse

Innan vi åkte anmälde vi Elsa till Bamseklubben, mest för att hon skulle få tröjan, kepsen och ryggsäcken men även för att hon skulle ha chansen att vara med om hon kände för det. Första morgonen var hon grymt taggad, lite för taggad så hon gick in i huset direkt. Det vi inte visste var att man som förälder inte fick komma in så när vi sen hämtade henne trodde hon att vi lämnat henne där stackarn. Lite traumatiskt, så sen ville hon inte vara med något mer. Men man kunde träffa Bamse och hans vänner ändå ett par kvällar.
 
 
 
 

Fiskarna

Elsa och Junie är riktiga fiska i vattnet. Dom älskar att bada. Poolområdet här på Playa Feliz har en barnpool som är uppdelad i en babydel med soltak och en med lite djupare vatten där dom kan bada själva. Stora poolen är även den jättefin och med de bra puffarna går det ju lika bra att ha dem där.
 
 
 
 
Junies hår är lockigare än någonsin just nu.