Luftar bacillerna

Här vaknade vi inte friska idag heller. Nour blev hes igår kväll och hostar nu upp lungorna med fortsatt feber. Vi såg skidorna från soffan även idag. Men sen bestämde vi oss för att ta med sjuklingen ut för att lufta bort bacillerna. 
 
 
Vi lämnade hostig Elsa och frisk Junie hos mormor och morfar för övernattning och stoppade Nour i vagnen för en sväng till Rådhustorget. Tittade på renar.

 
Fiskade fiskdamm och fick en godispåse.Åt upp matbiljetten jag hade i kulturtältet. Oväntat god laxsouvas. Hängig Nour försökte få i sig en korv.

 
Sedan tog vi en promenad till LF Arena för att få en glimt av SM trots vabvecka.  Nour somnade skönt i vagnen.Så vi kunde titta på curling i säkert en halvtimme. Alltid nåt.

 
När liten sjukling vaknade igen vandrade vi tillbaka mot bilen och åkte hem och lagade goda pizzor.
 


Nour fick iaf i sig lite glass och jordgubbar. Hon saknar syrrorna men imorgon är vi alla igen och hoppas att det vänder med sjukdomar nästa vecka. 

Vårdar vidare

Här är sjukstugan fortfarande aktiv. Elsa är feberfri men väldigt hostig så hon fick vara hemma idag när jag ändå är föräldraledig. Vi vill ju inte ha ett återfall. Nour är febrig men som vanligt är hon väldigt aktiv trots temp över 39. Junie fortfarande frisk!? Vad händer....
 
Vi pysslar och ser på skidor. Inte riktigt som planerat att se från soffan när SM är runt knuten men har vi tur kanske vi kan vara på plats i helgen.
 
 
Annars äter vi glass och ser film när vi inte retas med varandra. Tjoho. Men imorgon är det helg och fredagsmys!Onda öron

Här vabbar vi vidare, Nour fick jätteont i örat igår vid läggning. Så pass ont att hon själv föreslog medicin. En halv alvedon senare somnade hon i soffan. Vi ger ytterst sällan värktabletter till barnen men vid öronvärk kan det behövas. 


På morgonen vaknade vi pigga men småfebriga så alla stannade hemma. Vi har hunnit med kalas för alla dockor, pusselbygge, film och lite småtjafs. Allt innan lunch.
Till lunch gjorde vi en grymt god pizza med stark tomatsås. Det passade dock inte Nour som tryckte i sig rester från gårdagen. 


Nu ska vi se film och mysa ner oss i soffan.