Väskorna ska packas.

Om två veckor sitter vi på flyget. Det börjar alltså närma sig semester. Sommarkläderna, väskorna, solkrämerna, krokodilerna och puffarna är redo att packas. Vi ska bara hinna med lite annat innan vi åker. Däribland ett 6-årskalas för Elsa. Nästa helg ska hon få ha ett litet kalas med de tjejerna på dagis som hon ska börja skolan med till hösten. Blir lite lagom sådär, 5 lugna tjejer. Sen blir det kalas när hon fyller såklart. 
 
Här kommer vi att bo, bokade med utgång till egen poolkanal direkt från rummet. Tror det blir jättebra, då kan man hänga där i lugn och ro på eftermiddagarna. Ska bli väldigt mysigt, denna resa blir den första då alla i familjen har egna säten på flyget. Bara det är ju toppen! Lite trångt var det ju att sitta 8 timmar med varsitt barn i knät till Gran Canaria, speciellt när vi den resan hade oturen att få platserna längst bak mot toalettena så man satt lite framåtlutad hela resan. Då är man glad att man skippat flygplansmaten.
 
 
 
Här lär vi hänga på dagarna.
 
 
Nour är superladdad för denna. Förutom Bamse såklart, oj vad hon kommer krama honom och Lille Skutt.
 
 
Tråkigt nog har Junie tänkt stanna hemma hos farmor, jag hoppas verkligen hon kommer på andra tankar =).
 
 
Då börjar nedräkningen. 13 dagar....

Kommentarer :

#1: Hanna

Hej!
Vi funderar på att åka hit och boka med direktutgång till poolen. Vi har en tjej som kommer vara runt 4 år då så hur tror du att det funkar, verkar ju inte vara något staket från terrassen mot poolen..?
Med vänlig hälsning Hanna

Svar: Hej Hanna, Vi hade blivit lovade av fritidsresor att det skulle finnas staket. Dock fanns det inte när vi kom, men det fungerade jättebra ändå med våra som är 2 (jättevild), 3 och 5 år. Men sista morgonen när vi tog ett sista dopp kom det personal som monterade fast grindar. Så nu finns det! Bättre sent än aldrig.......så ni kan nog lugnt boka det nu. Kan verkligen rekommendera det, skönt att slippa stressa till solstolar.
Johanna

skriven

Kommentera inlägget här :