Junibacken

Dagen började med ett besök på Junibacken. Förväntansfulla tjejer hade vi med oss i bilarna in. Övertaggade kanske så det hela började med ett blodbad på parkeringen för Junies näsa. Men hon är tuff så det var snabbt över och vi kunde gå in.
 
 
Väl inne började vi med att leka en stund bland lite olika små hus. Sen åkte vi sagotåget som var väldigt fint uppbyggt. Junie tyckte det var lite väl skrämmande och jag trodde nästan att hon skulle drabbas av en hjärtinfarkt. Däremot kände dom inte igen speciellt mycket mer än Emil och knappt det.
 
När man klev av tåget kom man ut vid Pippis hus och det var nog höjdpunkten för alla. Där kunde man gå in och titta, åka kana, bygga peppakakor och massa annat skoj.
 
 
Nöjd Junie med lite blodrester ur näsan.
 
 
Utanför Villavillerkulla stod Lilla Gubben som man fick sitta på. 
 
 
Junie ville hellre stå på sidan.
 
 
Babybjörnpapporna med Lova och Nour.
 
 
De små hästarna passade Junie bättre.
 
 
Efter Pippihuset var det dags för lunch och den gick nog till historien som den sämsta någonsin. Ett tips är att inte äta på Junibacken. Sen skulle vi titta till den andra delen av stället men tyvärr byggde de om där så då packade vi ihop hela gänget och drog bort till Bromma Blocks för shopping. Det blev som vanligt mest till barnen men jag kom faktiskt ut med en kofta och en tröja som jag lika gärna hade kunnat köpa hemma i Piteå. Jag dras till HM.
 
Tjejerna sprang runt i ring inne på Sportaffären.
 
 
Kvällen har vi tillbringat här hemma hos Hanna och Ante allihopa. Blivit bjudna på god röding till middag och sen surplat lite vin i soffan. Jag var lite trött så det blev visst inga kort tagna. 
Nu är det mitt i natten och Nour vaknar varje kvart. Kommer alltså vara utvilad inför hemresan.

Kommentera inlägget här :